sunnuntai 4. heinäkuuta 2010

§§§

MSCHIC-asia eteni eilen taas hieman! Kävin liikkeessä vaihtamassa sivellintä oikeaan. Sivellin, jonka olin saanut selvisi hetken tutkimisen jälkeen kyllä tuotteeksi jonka pitäisi heillä olla liikkeessäkin alessa, mutta sivellin jonka halusin ei taas ollut. Vaihdoimme tuotteita päittäin, mutta kyllä jäi harmittamaan. Eniten risoo se, ettei liikkeessä ole ilmoitettu hintoja millään lailla missään, alennussiveltimet ovat sekaisin muiden sivellinten kanssa, eikä missään puhuta mitään aletuotteista. Juristintoukkani onneksi kertoi minulle, että Suomen lain mukaan tuotteissa täytyy olla hinnat esillä! Pistin nyt firmalle vielä sähköpostia todella asialliseen sävyyn ja kerroin pettymyksestäni ja siitä, että jos nettikaupan sivuilla ei kerrota alennusten olevan mahdollisesti ainoastaan sieltä tilattaessa (siis sama season sale on sekä netissä, että liikkeessä mainosten mukaan) niin mielestäni asiakkaalla on oikeus saada tuote netissä mainittuun hintaan. Kun ei siellä liikkeessäkään tosiaan hintoja näy.

Mua ei enää haittaa sekään, jos en saa sitä 11€ takaisin - tää alkaa olla enemmän nyt vaan periaatekysymys ja tavoitteena moraalinen voitto. Oletan, että liikkeessä tehdään asiaan muutos (= hinnat tulevat näkyville) JA että saan asiallisen vastauksen perusteluineen MSCHICiltä. Odotan keskiviikkoon asti yhteydenottoa siltä suunnalta, katsotaan miten käy...!

(Ja siis tarkoitushan ei nyt ollut mikään "ÄLKÄÄ OSTAKO MITÄÄN MSCHICIltä", osa tuotteista on kivoja ja ostamisen arvoisia. Lähinnä pointtina oli nyt ehkä herätellä lukijoitakin havaitsemaan oikeuksiaan kuluttajina ja muistuttaa, että mikäli teitä kaltoin kohdellaan niin ottakaa siitä selvää (kuluttajaneuvonta yms...), itsekin haluan tämän asian selviävän jotta muille ei kävisi samoin. En olisi itse tajunnut edes koko juttua, ellei avomieheni olisi tuleva juristi - tästä on ollut hurjan suuri apu! Enkä minä tätä myöskään ilkeyttäni tee eivätkä varmasti työntekijät MSCHICin päädyssä, mutta mielestäni asia on hyvä selvittää kunnolla ja saada hommat kondikseen.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti