maanantai 5. heinäkuuta 2010

Jihuu!

Asioilla on tapana selvitä, kuten myös tälläkin kertaa. Saan puolet rahoistani takaisin, kaikkien liikkeessä olevien tuotteiden pitäisi olla samalla tavalla alessa kuin netissäkin. Hintojen merkitsemisestä ei puhuttu vastaussähköpostissa mitään, siihen olen hieman pettynyt. Pitää käydä joskus kurkkimassa jos asialle on jotain tehty!

Makoilin nurmikolla auringossa pari tuntia, voi ällötys mikä olo! Enkä mä tietenkään rusketu yhtään :( No, kesää on onneksi vielä jäljellä.. Ajattelin muuten ostaa vielä lisäksi siskon lahjaan (joka sisältää tällä hetkellä MSCHIC Highlighter powderin, MSCHIC Eyes Cream sävyssä soft ice vanillan, MSCHIC Large pointed face-siveltimen - juurikin tämä murheenkryyni, sekä The Body Shopin puuteripaperipaketin) INGLOTin viiden sävyn luomiväripaletin. Siskoni ei hirveästi käytä luomivärejä, joten ajattelin kasata helppoja perussävyjä joista voi lähteä testailemaan. Toivotaan, että osuu kohdalle niitä kivoja ja hyvin pysyviä sävyjä, eikä niitä hieman heikompia tapauksia :)

Ja hei Te, joilla ei mahdollisuutta ole päästä henkilökohtaisesti INGLOTin meikkitaivaaseen käymään ja ostelemaan tuotteita: Nyt on mahdollista tilata myös postimyynnillä! TÄÄLTÄ  lisää infoa ja TÄSTÄ kuolaamaan mielettömiä valikoimia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti